8:00 PM
Макарівський ЗДО: наша історія

Не чекай, що твоя дитина буде такою
як ти, або такою, як ти бажаєш.
Допоможи їй стати не тобою, а собою.

Макарівський дошкільний навчальний заклад засновано у 1968 році.

До 1996 року ДНЗ знаходився у власності Макарівського радгоспу, на даний час – у власності Макарівської сільської ради.

Засновником Макарівського ДНЗ є Макарівська сільська рада. Уповноважений власник – Управління освіти Мукачівської РДА. ДНЗ привітно відчинив двері для 50 веселих, допитливих і непосидючих малюків, де любов’ю та піклуванням їх оточили 15 талановитих і люблячих працівників, з яких 6 – педагоги. Очолила дошкільний навчальний заклад творчий педагог, впевнений керівник, чудовий організатор – Туріна Ольга Іллівна.

З дня заснування й до червня 1996 Макарівський дошкільний навчальний заклад знаходився у складі структурного підрозділу Макарівського радгоспу.

На той час, за типовим проектом, дошкільний навчальний заклад мав 3 вікових груп, 1 ясельна та 2 – дошкільнята. На жаль, фізичного та музичного залу проектом було не передбачено, що вносило в роботу працівників закладу деякі незручності.

В 2009 році авдяки сприянню сільського голови М.М. Геревич в дитячому садочку відбулась реконструкція, внаслідок якої в дошкільному закладі залишилось дві вікових груп та добудовані павільйони пов’язані з ними проблеми, залишилися в минулому.

Разом з реконструкцією відбулися зміни і в мережі закладу, в садочку залишилось дві групи дошкільного віку, умови перебування дітей, внаслідок перебудови, значно покращились.

Неспокій радує, колектив розвивається, виховує малечу, впроваджуючи передові педагогічні досягнення, здобуваючи перемоги в конкурсах та змаганнях, заявляючи про себе педагогічний колектив.

Урочисте відкриття закладу відбулося 03 січня 2012 року, а перших своїх вихованців дошкільний заклад прийняв 03 липня 2012 року.

Категорія: Загальна інформація | Переглядів: 586 | Додав: karamanuch | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar